Katov byt, Hrnčiarska ul., Košice

Projekt interiéru stálej expozície je zrealizovaný v historicky najcennejších priestoroch uceleného muzeálneho komplexu Rodošto a Miklušova väznica. Interiérový design koncepčne vyzdvihuje do popredia pôvodný charakter a dispozíciu priestorov. V návrhu boli použité moderné celopresklené výstavné vitríny a priestorové solitérne sklenené  panely doplnené prvkami z dreveného masívu. Nábytkové časti mobiliáru dotvárajú historicky doložené logotypy v prevedení laserovou intarziou prírodných dýh. Multimediálny panel a designové osvetlenie technicky podporujú zámer výstavy.

Autor: Ing. Slavomír Dluhý
Účel: Výstavná expozícia
Projekt Interiéru: ATELIÉR DLUHÝ, N.A.D.E.S.
Riešená pôdorysná plocha: 62,17 m2
Štruktúra: 2 podlažie, výstavné expozície
Projekt: Február, 2009 - Maj, 2009
Realization: September, 2009

2011 (c) atelierdluhy.sk - všetky práva vyhradené.
Obsah www srtánky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky.

webdesign © bart.sk